Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

04 juni 09.41, Övrigt, Sandviken

Polisen söker ett vittne som har iakttagits i samband med mordet i Sandviken på Skolgatan 26 februari 2018.

Händelsen

Polisen önskar komma i kontakt med en person som har setts i en stillastående bil i korsningen Barrsätragatan-Skolgatan i Sandviken. Bilen sågs i korsningen klockan 22:30-23:00 den 26 februari.

Bilen kan ha kört in i en snödriva och fastnat eller så hade den bara kört upp på trottoaren. Polisen vill höra föraren av fordonet om vad denne gjorde på platsen eller vilka iakttagelser som han/hon eventuellt gjorde. Allt är i syfte för att kunna höra alla personer som eventuellt har något att tillföra eller som man kan avföra från utredningen.

Den exakta platsen bilen stod vid var Barrsätragatan 48 i den norra delen av byggnaden, mot korsningen till Skolgatan.

Hur kontaktar man polisen 

Den eller de personer som polisen söker kontakt med kontaktar polisen via telefon 114 14 eller skickar mail till adressen: https://polisen.se/kontakt/mejla-region-Mitt/
Man hänvisar till mordet i Sandviken den 26 februari på Skolgatan.

Om man skickar mail så kan man skriva om sina iakttagelser och skicka in dem till polisen eller så ber man polisen om att bli kontaktad. Polisen kontaktar personen på vardagar mellan 09:00-16:00.

Mikael Hedström
presstalesperson i region Mitt
telefon 010-5678542

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen