Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 04 juni 14.22

04 juni 13.57, Trafikolycka, Linköping

Person påkörd, föraren lämnade platsen.

12:21 SOS larmade räddningstjänst, ambulans och polis till Skäggetorp efter ett larm om att en person till fots blivit påkörd av en personbil. Personbilen ska sedan ha lämnat platsen utan att kontrollera hur det gick med den gående.

12:41 Den aktuella bilen anträffades av polis vid Skäggetorps kyrka. Ingen förare fanns kvar vid platsen.

13:12 Den påkörda personen, en man i 20-årsåldern, har förts med ambulans till sjukhus med skrubbsår och smärta i kroppen.

Polis har pratat med vittnen på plats och arbetar med att kontrollera en person som stämmer in på signalementet på föraren av bilen.

14.20 Polisen har fått tag i två personer som satt i bilen och letar inte efter någon ytterligare misstänkt. Polisen upprättar en anmälan om vårdslöshet i trafik, vållande till personskada och olovlig körning.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen