Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 04 juni 19.13

04 juni 17.45, Trafikolycka, personskada, Sandviken

Lastbilschaufför skadad av stålrör som farit in i hytten.

Ambulans och polis larmades till rv 56 strax norr om Dalälvsbron efterom en lastbilschaufför fått in ett stålrör i hytten som träffat hans axel. Troligtvis har en mötande lastbil haft ett löst fladdrande kapell. Längst ner på kapellet satt detta, flera meter långa, stålrör. När lastbilarna möttes fladdrade kapellet upp och stålröret for in i hytten och spettsade fast chauffören.

Räddningstjänst jobbar med att få loss mannen för att föra honom med ambulanshelikopter till vård.

Räddningstjänsten har fått loss mannen, som förs i ambulanshelikopter till UAS för vård. Han var vid medvetande när han lämnade platsen.

Chauffören i den mötande lastbilen är misstänkt för vållande till kroppsskada och kommer att höras av polis vid ett senare tillfälle.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen