Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 05 juni 14.59

05 juni 11.04, Anträffad död, Karlskoga

En kropp anträffad i vattnet i sjön Lonnen norr om Karlskoga

Kl 21:37 under gårdagskvällen anmäldes en man som "saknad på sjön". Mannen som är i dryga 65-årsåldern saknades från sin sommarstuga belägen invid norra delen av Lonnen.

En timme senare anträffades hans båt drivande med motorn på tomgång invid Klubbholmen som är belägen strax söder om hans fastighet.

Det hade då redan inletts ett omfattande sökarbete under ledning av räddningstjänsten med biträde av polis och helikopter.

Senare under natten tog polisen över ansvaret för eftersöket och vidtog i samband med detta en mängd åtgärder dock utan att finna mannen.

Vid 11-tiden på tisdagsförmiddagen anträffade en polispatrull en manskropp flytande i vattnet utanför Äspedalen ca 1,2 km söder om Klubbholmen där båten tidigare anträffats. 

Den anträffade mannen har ännu inte identifierats men den saknade mannens anhöriga är underrättade om omständigheterna.

F.n. finns det inga misstänkar om brott men omständigheterna kring händelsen kommer att utredas.

 

UPPDATERING

Mannens identitet är nu fastställd. Det är den sedan i går eftesökte mannen som försvann från sin sommarstuga invid norra delen av Lonnen . Anhöriga är underrättade omangående detta. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen