Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

05 juni 20.59, Stöld, ringa, Nyköping

Stökig butikstjuv i centrala Nyköping.

19.40 en inringare kontaktade polisen om att en person misstänktes för ringa stöld i en livsmedelsbutik i centrala Nyköping. Inringaren berättade att det var stökigt på platsen utanför butiken där personal försökte stoppa den misstänkte i väntan på polis.

19.47 polisen är framme på platsen och ingriper direkt mot den misstänkte, som beläggs med handfängsel. Den misstänkte, som är en man är kraftigt påverkad.

20.52 Den misstänkte är en man i 25-årsåldern. Han var mycket hotfull mot de ingripande poliserna och gjorde även motstånd vid ingripandet för att förhindra poliserna att ta med honom till polisstationen. När han ändå förts till polisstationen mot sin vilja gjordes en visitation av mannens kläder och då anträffades en mindre mängd misstänkt narkotika. Mannen misstänks därmed för brotten, ringa stöld från butiken, hot mot tjänsteman, våldsamt motstånd, ringa narkotikabrott samt innehav av narkotika. Eftersom han var så kraftigt påverkad har han blivit inlagd i en tillnyktringscell och efter tillnyktringen kommer han att förhöras.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen