Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 06 juni 08.05

06 juni 04.48, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av natten händelser

23:41 Drograttfylleri, centrala Jokkmokk
Efter ett rutin stopp är en man född -91 misstänkt för drografylleri. Mannen fördes till polisstationen för provtagning. Mannen frigavs efter provtagning och förhör

01:27 Olag hot, centrala Luleå
Anmälare ringer in och säger att det står fyra ungdomar i trapphuset, de skriker och bankar på dörrar. Tre patruller skickas då ungdomarna eventuellt ska ha tillhyggen. Då patruller kommer till platsen är ungdomarna borta. Patrullerna har letat efter ungdomarna i närområdet utan resultat. Anmälan gällande olaga hot upprättades

01:53 Stöld genom inbrott, ÖoB Luleå
Två män har gripits efter att de försökt ta sig genom taket till ÖoB. Vittne på platsen hade sett två gärningsmän. Tre patruller var snabbt på plats och den ena mannen som är i 30-årsåldern kunde gripas ganska omgående.

Efter att patrullerna letat systematiskt i närområdet kunde ytterligare en man i 20-årsåldern gripas. Gärningsmännens bil kunde hittas i närområdet och husrannsakan gjordes i den.

Utredningsarbete pågår och för vidare information kontaktas jourhavande förundersökningsledare

Uppdatering 08:00
Efter förhör anhölls båda männen av åklagare misstänkta för försök till stöld genom inbrott.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen