Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 06 juni 08.13

06 juni 05.12, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens händelser

00:07 Misshandel utanför Vindeln
Patrull beordrades till en misshandel där en kvinna hade både blivit slagen och sparkad av en man. Det är oklart vilken relation de hade till varandra, mannen fanns inte kvar på plasten. Patrullen tog upp anmälan gällande misshandel, höll förhör och dokumenterande skador. Utredningsarbete pågår och för vidare information kontaktas jourhavande förundersökningsledare.

00:45 Narkotikabrott, Umeå
Polisen får samtal om en påverkad man på Rådhustorget. Mannen visar tecken på att vara påverkad av narkotika och medtas för provtagning. Han misstänks för ringa narkotikabrott eget bruk.

02:04 Skadegörelse, Norrböle Skellefteå
En man i 40-årsåldern är misstänkt för skadegörelse då mannen slagit sönder en ruta till en parkerad bil. Ägaren till bilen hann ifatt mannen och ringde polisen. Då patrullen kom till platsen var mannen hotfull och belades med handfängsel. Patrullen skrev anmälan gällande skadegörelse och mannen lades in för tillnykring innan förhör kan hållas.

En efternatt utan händelser att rapportera om.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen