Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

06 juni 07.47, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av natten i Jönköpings län.

Polisen i Jönköpings län har mellan kl 22 och 06 hanterat 58 ärenden. Natten har varit lugn. Ingen har gripits, men en person har frihetsberövats för provtagning efter misstanke om ringa narkotikabrott.

Vid kl 02 kom larm till polisen från ett väktarbolag om pågående inbrott i en villa i Vetlanda. En person ska ha befunnit sig i huset och sedan lämnat. Flera polispatruller, inklusive hund, sökte efter personen i området men utan lyckat resultat. Polisen upprättar en anmälan om grov stöld genom inbrott. En teknisk undersökning kommer att genomföras så snart det är möjligt. Det är oklart vad som eventuellt har stulits. Det ska ha varit tillrört i huset.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen