Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

07 juni 07.00, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens händelser.

23:04 Vapenlagen, Östersund
Polis beordras till centrala Östersund efter samtal om tre personer med ett vapen. När polis kommer till platsen, en innergård, kan de konstatera att det rör sig om en soft air gun. Polisen gör även en husrannsakan i en bil där man anträffar en soft air gun. Patrullen förklarar det olämpliga i beteendet.

00:31 Viltolycka, Berg
En lastbilsförare har krockat med en äg på länsväg 315 i höjd med Rätan. Inga personskador, men älgen skadades i olyckan. Eftersöksjägare kontaktad.

02:15 Fylleri, Östersund
Polisen får samtal om en man som ligger på marken intill en busshållplats i Odenslund. Mannen omhändertas med stöd av LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer.

04:36 Fylleri, Östersund
Polisen får samtal om en man som skriker utanför en fastighet i centrala Östersund. När polis kommer till platsen omhändertar de mannen med stöd av LOB.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen