Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

07 juni 11.54, Uppdatering, Norrköping

Uppdatering av tidigare händelse om försök till mord.

Polisens utredare meddelar att man har följande information om utredningen:

Händelsen inleddes ungefär 23.45 med ett bråk mellan ett flertal personer tillhörande två olika grupper. I samband med bråket fick den drabbade fysiska skador i form av stickskador som inte bedöms som livshotande. Det är oklart vilken form av tillhygge som orsakat dessa skador. I samband med händelsen har höga smällar hörts men det är obekräftade uppgifter som ännu inte har kunna beläggas.

Det finns nu i inledningsskedet inga frihetsberövade personer i ärendet.

Polisen har hittills genomfört förhör med ett flertal olika personer i utredningen. Området där händelsen inträffade har undersökts med polishundar. I samband med undersökningen har ett antal föremål tagits i beslag för en kommande analys.

Polisen behöver fler uppgifter om vad som har inträffat. Den som vet något eller har sett någon ombeds vänligen att tipsa polisen på 114 14 eller att använda polisens tipsformulär nedan.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen