Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 07 juni 20.09

07 juni 16.45, Trafikolycka, singel, Östra göinge

Storgatan, Glimåkra. Personbil med släp kolliderar med stentrappa.

En personbil med släp kolliderar med en större stentrappa till ett bostadshus på Storgatan i Glimåkra. Enligt initial uppgift, är föraren fastklämd. Polis, räddningstjänst och ambulanssjukvård larmas till platsen.

Föraren av personbilen är förd till sjukhus med ambulans. Utöver föraren, färdades två hundar i bilen. En av hundarna konstaterades död på plats och den andra hunden dog senare, på grund av skadorna den ådrog sig i samband med kollisionen.

Det finns just nu ingen information att ge om förarens skadeläge och det är i nuläget okänt vad som orsakade trafikolyckan.

Händelsen lockade många åskådare och nyfikna människor. Polis på olycksplatsen har haft vissa problem med människor som inte respekterade pågående räddningsarbete genom att bland annat på mycket nära håll fotografera och filma olycksplats samt pågående sjukvårdsarbete inne i ambulansens hytt.

Uppdatering kl. 20.05: Föraren av personbilen, en 59-årig man, är avliden. Anhöriga är underrättade.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen