Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 07 juni 22.54

07 juni 20.51, Misshandel, grov, Helsingborg

Området runt Kärnan. Större bråk.

Ett bråk uppstår i anslutning till Kärnan i Helsingborg. Enligt initial uppgift, ska cirka 25 personer vara inblandade i bråket och flera personer vara knivskurna. Polis och ambulanssjukvård larmas till platsen.

På platsen anträffas tre skadade yngre män. Två av dessa hade misstänkta stick- eller skärskador och är förda till sjukhus med ambulans. Den tredje mannen var skadad på annat sätt och bedömdes inte vara i behov av ambulanssjukvård. Männens skadeläge är okänt.

Flera av deltagarna i bråket hade lämnat platsen i flera bilar innan Polisen anlände. En av dessa bilar lokaliserades senare på en annan plats i Helsingborg och en person medtogs för förhör.

Ärendet rubriceras som grov misshandel.

Uppdatering kl. 22.52: Tidpunkten för när Polisen fick kännedom om händelsen var felaktig och är nu ändrad.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen