Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 08 juni 15.16

08 juni 11.52, Trafikolycka, smitning från, Eskilstuna

Flicka påkörd, bilisten avvek från platsen. UPPDATERAT 15.15

08.47 Polisen fick samtal från Mälarsjukhuset om en påkörd flicka i nedre tonåren. Hon skulle ha blivit påkörd av en bilist på Västermarksgatan vid centralstationen i Eskilstuna. Olyckan inträffade vid 08-tiden. Bilisten ska sedan ha avvikit från platsen utan att ha kontrollerat hur det gick för henne, eller lämnat id- eller kontaktuppgifter. Flickan fick lindriga skador.

09.00 Polis på plats på sjukhuset. Patrullen upprättar en anmälan om vållande till kroppsskada och smitning från trafikolycka, och har hållit förhör med vittnen till händelsen. Polisen vill få tag i fler vittnen. Den som såg olyckan inträffa eller har andra uppgifter om händelsen bör ringa till polisen på telefonnummer 114 14.

13.49 Polisen fick ett samtal från en kvinna som berättade att hon hade varit med om olyckan vid centralstationen under morgonen. Hon hade färdats i bilen, men hade en annan version av det inträffade och kommer att höras av polis. Polisen letar inte efter någon ytterligare bilist.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen