Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 08 juni 17.50

08 juni 13.32, Rån, Karlskrona

Viet Barnens Gård. Fem män gripna för stöld alternativt rån.

Polis kallades tidigare idag till Viet Barnens Gård strax utanför Lyckeby med anledning av att fem män varit inne och badat och solat utan att betala för sig. Männen är även misstänkta för stöld av gods inne från badet. I nuläget är inte brottsrubriceringen helt fastställd.

Männen lämnade Barnens Gård med bil, men kunde gripas av polis en stund senare vid Jämjöhallen. Polisen håller förhör och utreder för att få fram mer uppgifter om omständigheterna i ärendet.  

Uppdatering:

17.40 Fem män, födda mellan 1992 och 1996, är misstänkta för rån alternativt grov stöld. Männen är misstänta för att ha använt våld för att försöka återta gods som man tillgripit inne i en butik på Barnens Gård.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen