Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

Onsdagen den 21 november 2018 klockan 12.00 - 13.30 kommer samtliga e-tjänster på polisen.se att vara otillgängliga på grund av ett tekniskt underhåll.

08 juni 16.45, Rån, Kristianstad

Näsbychaussén. Rån mot frisörsalong.

Polis kallades till platsen med anledning av ett rån mot en frisörsalong. Två maskerade svartklädda män har varit inne i salongen och hotat med en kniv. De har tilltvingat sig en okänd summa pengar från kassan. Männen ska sedan ha lämnat till fots i riktning in mot de centrala delarna. Det finns inga uppgifter på att någon person är fysiskt skadad. Polisen är på plats och kontrollerar personal, samtidigt som vi letar efter de misstänkta rånarna.

Polisen önskar få in information om det är någon som har sett någonting eller känner till någonting om händelsen. Det går bra att ringa 114 14.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen