Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 09 juni 06.57

08 juni 23.46, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Fredagsnatten i Västerbotten

22:50 Nordmalings kommun
Rattfylleri

En man i 60 års åldern misstänks för rattfylleri efter att ha framfört en personbil och sedan blåst positivt i sållningsinstrument. Mannen medtas till polisstationen för att blåsa i ett bevisinstrument. Mannen misstänks även för grov olovlig körning då han inte har ett körkort.

00:50 Umeå
Brott mot knivlagen

Patrull kontrollerar en man i 30 års åldern och i samband med detta påträffas en kniv. Kniven tas i beslag.

01:58 Umeå, Buten
Sjöfylleri

Samtal inkommer till polisen om att två personer är i vattnet, detta ca 200 meter om ön Buten. De har gått omkull med vattenskoter och det uppdagas att de båda är kraftigt berusade. Båda två misstänks för sjöfylleri och de tas till sjukvård där även provtagning sker.

02:05 Lycksele, Hotell Lappland
Misshandel och narkotikabrott eget bruk

En man har slagit till en annan man och ordningsvakter omhändertar gärningsmannen. Patrull tar upp en anmälan gällande misshandel och mannen misstänks även för narkotikabrott eget bruk och medtas frö provtagnign.

Uppdatering av Peder Jonsson

04:28 Stöld ur motorfordon Umeå

Samtal om pågående stöld ur en bil. Patruller till platsen. Extraljus stulet från bilen, ingen person kvar på platsen. Polis har spårat med hund i området, ingen misstänkt gärningsman påträffad. Patrull upprättar anmälan.

Lugnt i länet nu på morgonen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen