Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

Onsdagen den 21 november 2018 klockan 12.00 - 13.30 kommer samtliga e-tjänster på polisen.se att vara otillgängliga på grund av ett tekniskt underhåll.

08 juni 23.57, Sedlighetsbrott, Norrköping

Sexuellt ofredande

Strax före midnatt anmäls ett sexuellt ofredande. En inringare observerar en man som sitter i en personbil som står parkerad vid Djäkneparksskolan. När några tjejer går förbi platsen, kliver mannen ur och går efter tjejerna en bit. Därefter går han tillbaka till bilen och sätter sig och onanerar. Vid kontroll av mannen misstänker patrullen att han är påverkad av narkotika.

Mannen som är f 92 får följa med till polisstation för provtagning och förhör. Mannen är misstänkt för sexuellt ofredande och ringa narkotikabrott.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen