Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

Onsdagen den 21 november 2018 klockan 12.00 - 13.30 kommer samtliga e-tjänster på polisen.se att vara otillgängliga på grund av ett tekniskt underhåll.

09 juni 01.17, Narkotikabrott, Kalmar

Kontroll av person, misstänkt narkotikabrott, Fiskaregatan.

Polispatrull skickas för kontroll till Fiskaregatan. En man ska stå och knacka på en dörr, där han inte är boende. Vid patrullens kontroll av mannen visar han tecken på narkotikapåverkan, och han tas med för provtagning och fortsatt utredning. Vid skyddsvisitationen av honom anträffas misstänkt narkotika, och vid genomsökning av hans väska hittar patrullen två flaskor med misstänkt dopingklassat preparat. Detta tas i beslag. Mannen, som är i 40-års åldern, är nu misstänkt för narkotikabrott genom eget bruk och innehav, samt dopingbrott genom bruk och innehav.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen