Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 10 juni 13.08

09 juni 05.15, Vållande till kroppsskada, Söderhamn

En medvetslös man förs till sjukhus.

Två män i 75- respektive 80-årsåldern ska övernatta i en husbil i Stugsund, på natten vaknar den yngre av männen och upptäcker att hans kamrat är borta. Mannen blir orolig och när polis undersöker var den äldre mannen är framkommer att ambulans har fört den äldre mannen till sjukhus. Närboende har hittat den äldre mannen medvetslös och skadad på marken i närheten av husbilen.

Även den yngre av de två männen har skador och förs till sjukhus med ambulans för närmare undersökning.

Hur tillståndet är för de båda männen i nuläget är oklart. Husbilen har tagits i beslag och en förundersökning om vållande till kroppskada har inletts. Det finns ingen misstänkt för brottet.

Uppdatering den 10 juni kl 13:06

Efter förhör och andra utredningsåtgärder misstänks mannen i 75-årsåldern för grov misshandel och är anhållen av åklagare sedan igår eftermiddag. Mannen nekar till brott och menar att kamraten måste ha skadat sig genom en olyckshändelse.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen