Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

09 juni 06.57, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

God morgon. Dagens presstalesperson är Hans Lippens

God morgon

Nedan ett mindre axplock av nattens polisära händelser. 

K2018-06-08. Kl 18:19. Göteborg, trafikolycka
Vid Jordfallsbron är det flera bilar som har kolliderat i norrgående riktning. En person transporterad med ambulans till sjukhus. Polisen skriver anmälan vårdslöshet i trafik.

Kl 18:32. Åmål trafikolycka

Vid E 45 Åmål har två personbilar kolliderat. Två personer fick avföras med ambulans till sjukhus. Skadeläget är oklart. Polisen skriver rapport trafikolycka.

 

Kl 19:07. Kinna, stöld/rån

En kraftigt berusa man kommer in en matbutik i Kinna och angriper personalen och tillgriper diverse gods. Polisen ansluter till platsen och han grips och misstänks för stöld alternativt rån. Det finns inga uppgifter om skador på målsäganden.

 

Kl 19:11 Gillstad/Lidköping, Trafikolycka

På rv 44 vid Gillstad har två personbilar kolliderat. EN av förarna misstänks för rattfylleri och medtas för fortsatt provtagning och utredning. I övrigt finns det inga fler uppgifter om personskador.

 

Kl 20:16 Göteborg. Rattfylleri, olovlig körning mm

På Grimmeredsvägen är det en man som framför sin bil på ett sätt som väcker allmänhetens intresse och de ringer till polisen. Efter en kortare färd i området ansluter polispatrull till platsen och föraren omhändertas och rapporteras för följande brott. Narkotika brott samt innehav, smitning från trafikolycka ( backade in i en bil vid en bensinstation i närområdet) och olovlig körning eftersom h an saknade körkort.

 

2018-06-09 kl 01:25, Frändefors, singelolycka.

En personbil som har kört in i en bergvägg. Räddningstjänsten fick gör en sk säker uttagning och därefter transporterades föraren till sjukhus. Skadeläget är oklart.

 

Kl 04:27. Borås, Druvefors inbrott

Inbrottslarmet aktiveras vid en byggnad i Druvefors där flera företag har sin verksamhet. I kamera ser man tydligt att det är en person inne i lokalerna och åsamkar skador. En polispatrull var snabbt på plats och griper mannen. Han misstänks för inbrott mm.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen