Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

09 juni 07.37, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens händelser.

00:54 Skadegörelse Sundsvall

Samtal om att unga personer spränger saker på Södra Alnön. Polis som kommer till platsen upprättar en anmälan om skadegörelse, postlåda på en församlingsgård som är förstörd. Inga personer påträffade.

01:10 Trafikolycka Ånge

Två flickor på moped som kolliderat med varandra. Båda förda till sjukhus för vård, frågor om hälsoläge hänvisas till sjukvården. Patrullen upprättar en anmälan om olovlig körning då en av förarna saknar körkort.

03:33 Skadegörelse Härnösand

Kille som sparkar sönder lyktor på en bil. Han envarsgrips av anmälaren. Polis skickas till platsen och den misstänkte omhändertas med stöd av lagen om omhändertagande av berusade personer. Patrullen håller förhör och upprättar en anmälan om skadegörelse.

En väldigt lugn efternatt i länet.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen