Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

09 juni 07.51, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens händelser.

01:01 Rattfylleri Östersund

Patrullen stoppar och kontrollerar ett fordon i centrala Östersund. Föraren uppvisar tecken på att vara narkotikapåverkad. Han saknar även körkort. Mannen tas med för provtagning och förhör, mannen släppt efter förhör. Han är misstänkt för drograttfylleri.

02:10 Misshandel Östersund

Pojke/man som ska ha blivit misshandlad av okända gärningsmän utanför restaurang i centrala Östersund. Polis har varit på plats och hållit förhör, en anmälan om misshandel har upprättats.

02:52 Rån Östersund

Äldre man som blivit rånad på sin klocka och plånbok på Odenslund. Ska vara tre okända gärningsmän som hållit fast mannen och tagit hans plånbok och klocka, han ska vara oskadd. Polis har varit på plats och sökt efter misstänkta gärningsmän, ingen person påträffad. Patrullen kommer att upprätta en anmälan om rån.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen