Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 09 juni 13.36

09 juni 13.09, Trafikolycka, singel, Katrineholm

Bil körde av vägen, förare avvek från platsen.

12:06 Polisen larmades till länsväg 643i höjd med Stenta. En personbil hade kört av vägen och in i ett träd.

12:21 Polis var på plats. Föraren hade lämnat bilen. Personer har sett en person i anslutning till bilen som lämnade till fots i riktning mot riksväg 52. Polisen misstänker att det kan vara föraren och började söka efter honom i omgivningarna. Mannen beskrivs vara i 50-årsåldern, ha ljust hår och vara klädd i kortbyxor.

13:07 En av polisens hundförare anträffade den misstänkte föraren ute på en åker. På sig hade han bilnycklarna till bilen som hade lämnats kvar på olycksplatsen. Ett sållningsprov i polisens mätinstrument för alkoholpåverkan visade att mannen hade högre grad alkohol i blodet än tillåtet och han togs med för provtagning. Mannen, som är i 50-årsålden, misstänks i nuläget för rattfylleri.

Bärgare är beställd till bilen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen