Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 10 juni 07.11

09 juni 22.10, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Natten i Västerbotten

21:27 Umeå, Kronoskogsvägen
Misshandel

Samtal inkommer från målsägande om att de har blivit påhoppade av fyra gärningsmän med tillhygge utanför ICA Kronoparken i Umeå. Gärningsmännen har slagit målsägande och även slagit sönder deras bil. Målsägande flyr från platsen samtidigt som de ringer polisen. Patruller skickas både till platsen och för att möta målsägande, anmälan tas upp gällande misshandel och skadegörelse.

Inga gärningsmän har i nuläget kunna lokaliseras. Polisen önskar tips gällande iakttagelser i området från ca 20:00 som kan sättas i samband med detta. Gärningsmännen var fyra till antalet och hade masker över ansiktet. Polisen tar emot tips på 114 14

23:25 Skellefteå, Kanalgatan
Rattfylleri och olovlig körning

Patrull lokaliserar en man som framfört en bil berusad. Mannen som är i 40 års åldern har inte körkort så han blir även misstänkt för olovlig körning.

01:08 Umeå, LV 363
Olovlig körning och tillåtande av olovlig körning

Patrull observerar en bil som går fort längs LV 363 och stoppar denna. Det uppdagas då att fordonet är en "A-traktor". Då hastigheten kraftigt överstigit den tillåtna hastigheten gällande fordonstypen så rapporteras föraren för olovlig körning. Passageraren som är ägare rapporteras för tillåtande av olovlig körning. Båda misstänkta är under 18 år.

"A-traktorn" tas i beslag för att utreda anledningen till att den går alldeles för fort.

Uppdatering av Peder Jonsson klockan 07:00

03:38 Misshandel Skellefteå

Samtal om bråk i lägenhet. När patrull kommer till platsen är det lugnt, patrullen påträffat en kvinna med blåmärken som ej vill berätta vad som hänt. Strax därefter påträffas en man som kvinnan har en relation till, han omhändertas med stöd av lagen om omhändertagande av berusade personer. Patrullen upprättar en anmälan om misshandel.

I övrigt en lugn natt med få händelser i länet.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen