Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 10 juni 05.38

09 juni 23.30, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens händelser.

00.15 Kalix,
Brand i byggnad

Larm om brand i ett flerfamiljshus i Kalix. Polispatrull är beordrad till platsen och samarbetar med räddningstjänsten. Inga ytterligare uppgifter kan lämnas just nu. Patrullen kommer upprätta en anmälan.

01:45 Kiruna, Campingvägen
Grovt rattfylleri m.m

Samtal inkommer om att en trafikolycka har skett på platsen i form av en singelolycka. Ambulans och polis åker till platsen. Föraren är en man i 20 års åldern och han blåser positivt i sållningsinstrument. Mannen förs med ambulans till sjukhus då han klagar på nacksmärtor. Mannen misstänks för grovt rattfylleri, drograttfylleri och på grund av det hur han kört bilen även vårdslöshet i trafik.

03:22 Luleå, Spovgränd
Skadegörelse genom brand

Anmälare ringer in då denne har upptäckt att någon har tänt på dennes bil. Anmälare släcker själv branden och patrull skriver skadegörelse genom brand, det är två bildäck som brunnit.

03:35 Luleå, Malmuddsviadukten
Rattfylleri m.m

En personbil har kolliderat med en taxi och kört från platsen, patrull lyckas lokalisera bilen och föraren blåser positivt i sållningsinstrument. Mannen som är i 45 års åldern förs till sjukvård för omplåstring och provtagning. Han misstänks för rattfylleri, grov olovlig körning då han inte innehar körkort samt att avvikit från trafikolycka.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen