Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

01 maj 07.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Nedan följer ett urval av nattens händelser. Dagens presstalespersoner är Christer Fuxborg och Jenny Widén.

Det har varit en förhållandevis lugn Valborg.

23.02 Stöld, Falköping
Flera personer har setts på en byggarbetsplats vid Åsapsskolan. De åker därifrån i en mörk minibuss och polisen stoppar bilen för kontroll på Strandgatan. I bilen anträffas misstänkts stöldgods och de tre personerna i den grips misstänkta för stöld. Bilen tas i beslag och bärgas.

00.34 Trafikbrott, Göteborg
Polis följer efter en bil på E45 mot Hisingen då den inte stannat på polismans tecken. Vid Sommarvädersgatan/Badvädersgatan stoppas bilen och föraren som misstänks vår vårdslöshet i trafik samt drograttfylleri får följa med för provtagning.

02.00 Bråk, Ulricehamn
Larm om bråk i Timmele. Det ska vara cirka 20 personer vid platsen och någon ska ha en yxa. Det är oklart hur många som är inblandade i själva bråket. När polis kommer dit verkar det ha lugnat ner sig och det finns inga uppgifter om skadade. Ingen är gripen. En anmälan om ringa misshandel har upprättas.

02.42 Stöld, Sotenäs
Det har varit inbrott i en klädbutik vid Köpmanstorget. Det har stulits kläder, för närvarande är det oklart hur mycket.

03.52 Stöld, Tibro
Inbrottslarm på ett apotek vid Centrumgatan. En ruta är krossad. Det är för närvarande oklart vad som stulits. 

06.01 Trafikolycka, Falköping
Singelolycka på riksväg 47 i Ullene. En personbil har kört i diket. Föraren förs till sjukhus med ambulans, skador oklart. Ett körfält är tillfälligt avstängt och bilen bärgas från platsen.  

06.45 Brand, Falköping
Larm om rökutveckling i ett flerfamiljshus i Mösseberg. Polis och räddningstjänst kallas till platsen. Skador oklart. Uppdatering: Inga uppgifter om att någon förts till sjukhus. Anmälan om allmänfarlig vårdslöshet.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen