Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

01 maj 07.00, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens händelser.

22:50 Bråk, Östersund
Polisen får ett samtal om bråk i Östersund centrum. När patrullen kommer till platsen har bråket upplösts och ingen person som varit inblandad i bråket kan påträffas.

22:54 Skadegörelse, Östersund
En boende på Torvalla har fått något kastat genom ett fönster så att rutan gått sönder. En patrull dokumenterar på platsen och upprättar en anmälan om skadegörelse. I närheten påträffas en man. Mannen omhändertas med stöd av LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Han misstänks för ringa narkotikabrott.

23:07 Fylleri, Östersund
En patrull omhändertar en person med stöd av LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Då personen ännu inte fyllt 18 år kontaktas socialtjänsten och föräldrar.

04:45 Rattfylleri, Östersund
Polisen får ett samtal om en man som druckit och kört iväg med bil. Mannen, som är i 25-årsåldern, stoppas på Körfältet och medtas för provtagning. Han misstänks för rattfylleri.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen