Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

01 maj 07.00, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens händelser.

Natten i Västernorrlands län har varit stökig med fylleri och alkoholrelaterad brottslighet. Flera personer är omhändertagna med stöd av LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer.

Här är ett urval av nattens händelser:

23:03 Kontroll person, Härnösand
Polisen får samtal om att det ska vara stökigt på en parkering i centrala Härnösand. Nar patrullen kommer dit är det lugnt på platsen.

23:37 Misshandel, Sundsvall
Polis beordras till Alnö där en man i 45-årsåldern uppger att han blivit slagen av en annan man. Patrullen håller förhör och upprättar en anmälan om misshandel.

23:53 Narkotikabrott, Örnsköldsvik 
Polisen får ett samtal om en påverkad man. En patrull påträffar mannen och medtar honom för provtagning. Han misstänks för ringa narkotikabrott.

00:06 Alkohollagen, Örnsköldsvik
En patrull kontrollerar en ungdomsfest i Gullänget. Det är flera minderåriga på platsen och det förekommer alkohol. Föräldrarna kontaktade och hämtar sina barn.

01:01 Bråk, Sundsvall
Polis kallas till Norra Alnö med anledning av ett bråk. När patrullen kommer till platsen omhändertar de en person med stöd av LOB.

01:16 Misshandel, Sollefteå
Polis kallas till Sollefteå med anledning av ett slagsmål med flera personer inblandade. Ordningsvakter särar på de inblandade. Polisen håller förhör. En person omhändertas med stöd av LOB. En man i 25-årsåldern misstänks för misshandel, samt ofredande.

02:01 Misshandel, Sundsvall
Polis kallas till Stenstan efter att en man i 20-årsåldern blivit misshandlad. Mannen uppger att han gått emellan vid ett bråk. En anmälan om misshandel har upprättats.

02:48 Skadegörelse, Sundsvall
Polis kallas till en pizzeria som fått en ruta sönderslagen. En anmälan om skadegörelse upprättad.

03:06 Rattfylleri, Sundsvall
Polisen stoppar och kontrollerar en moped i centrala Sundsvall. Mannen misstänks för rattfylleri. Han omhändertas med stöd av LOB.

03:52 Misshandel, Timrå
En man i 50-årsåldern grips i Timrå misstänkt för att ha misshandlat en kvinna han har en relation till. Patrullen håller förhör och upprättar en anmälan.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen