Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

01 maj 07.00, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens händelser.

Natten i Norrbottens län har varit stökig med fylleri, bråk och annan alkoholrelaterad brottslighet.

Här är ett urval av nattens händelser:

22:23 Ofredande, Kiruna
Polis beordras till centrala Kiruna där en man bråkat med en kvinna. Mannen omhändertas med stöd av LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. En anmälan om ofredande upprättas.

23:19 Misshandel, Gällivare
En man och en kvinna uppger att de blivit misshandlade i en lägenhet i Gällivare. Ambulans har varit på plats, men oklart om någon är avförd. Patrullen håller förhör och upprättar en anmälan.

23:22 Sedlighetsbrott, Piteå
Polis beordras till en nattklubb i Piteå där en ordningsvakt har omhändertagit en man. Patrullen övertar omhändertagandet med stöd av LOB. En anmälan om sexuellt ofredande har upprättats.

01:20 Våld/hot tjänsteman, Piteå
Samtal inkommer från en nattklubb i Piteå där en man gått på en ordningsvakt och försökt slita av honom utrustningen. Patrullen upprättar en anmälan om våld mot tjänsteman och skjutsar hem mannen.

01:37 Skadegörelse, Luleå
En ordningsvakt har stoppat en påverkad man som slagit sönder en ruta på en hamburgerrestaurang. Mannen omhändertas med stöd av LOB och patrullen upprättar en anmälan om skadegörelse.

01:55 Trafikolycka, Piteå
En moped kolliderar med en taxibil på Zonområdet. Inga personskador. Patrullen håller förhör och upprättar en anmälan om trafikolyckan.

02:39 Misshandel, Gällivare
En kvinna ringer till polisen och uppger att hon blivit misshandlad av en man. Patrullen håller förhör med både mannen och kvinnan. En anmälan om misshandel upprättas. Det finns inga uppgifter om att någon ska ha behövt söka vård.

02:44 Misshandel, Luleå
En taxichaufför ringer om ett bråk på Hertsön. En man i 25-årsåldern ska ha blivit misshandlad av en annan man. Patrullen håller förhör och vittnesförhör, samt upprättar en anmälan. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen