Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

01 maj 08.10, Rån, Linköping

Man rånad och misshandlad.

Vid 21-tiden på måndagskvällen fick polisen larm om misshandel och ett personrån i Ryd, Linköping. Det ska ha skett vid Ryds allé strax före samtalet till polisen. Tre män i 20-årsåldern ska ha blivit misshandlade av ett oklart antal ungdomar, och en av de misshandlade blev i samband med detta bestulen på sin plånbok och mobiltelefon. Ingen av de misshandlade ska ha fått några allvarliga skador.

Polisen var på plats med flera patruller och sökte efter de misstänkta, även en hundpatrull deltog i sökandet. Än så länge har inga misstänkta gärningspersoner gripits.

Polisen arbetar med att hålla förhör och söka fler vittnesuppgifter. Den som har uppgifter om händelsen uppmanas att ringa polisen på telefonnummer 114 14.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen