Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

01 maj 12.10, Stöld, Motala

35-åring greps efter cykelstöld.

10.09 Polis larmades till en matvaruaffär i Bråstorp, Motala, med anledning av en stöld av en el-cykel. Anmälaren hade sett en person, en man, stjäla en cykel från en annan person och därefter ska mannen ha avvikit med cykeln.

10.10 Polis beordras till platsen men när patrullen kom fram fanns inte den misstänkte personen kvar. Däremot hittade patrullen en el-cykel som togs i beslag.

11.23 Polis larmades om en pågående cykelstöld vid Motala station. Anmälaren såg en eller flera personer stjäla cyklar vid cykelstället, vid sidan av stationshuset, med hjälp av verktyg.

11.25 Polis på plats.

11.48 En person, en man i 35-årsåldern, greps vid stationen.

Mannen misstänks nu för stöld av el-cykeln, alternativt häleri, efter händelsen i Bråstorp samt för försök till stöld och brott mot knivlagen efter händelsen vid stationen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen