Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

10 maj 06.35, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning natt Östergötlands län.

Polisen har hanterat 97 händelser mellan 22-05 i Jönköping och Östergötlands län. Natten i Östergötland har varit relativt lugn, men början av långhelgen har medföljt att det varit ganska hög berusning i centrala Norrköping.

00:48 Inkom ett samtal om ett brand i ett ödehus i Omberg. Räddningstjänsten har under natten släcks branden. Platsen är avspärrad för teknisk undersökning. En förundersökning gällande mordbrand/grov skadegörelse är inledd. Teknisk undersökning kommer att ske när brandplatsen har svalnat.

02:10 Inkom ett samtal om en misshandel i centrala Norrköping. En kvinna i 25-årsåldern ska ha blivit misshandlad av en okänd gärningsman. Kvinnan har skadats lindrigt och fick följa med till sjukhus för kontroll. En anmälan om misshandel är upprättad.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen