Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

10 maj 07.00, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens händelser.

00:10 Fylleri, Skellefteå
Polis kallas till en adress på Anderstorp efter samtal om en berusad man. Mannen omhändertas med stöd av LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer och överlämnas till sjukvården.

00:25 Olaga hot, Vilhelmina
Polis beordras till en adress i Vilhelmina kommun där en man hotat en kvinna han har en relation till. När patrullen kommer till platsen är det lugnt. Mannen, som är i 55-årsåldern, grips misstänkt för olaga hot. Han anhölls av åklagare efter förhör.

00:52 Brand, Dikanäs
Larm inkommer om brand i en villa i Dikanäs. När räddningstjänsten kommer till platsen är det helt övertänt. En man befaras ha befunnit sig i villan. Polisen har spärrat av ett område runt fastigheten och ska göra en teknisk undersökning när det är möjligt.

01:17 Narkotikabrott, Umeå
Polis kontrollerar en adress på Ersboda. En man i 35-årsåldern omhändertas med stöd av LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Han misstänks för ringa narkotikabrott.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen