Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

10 maj 19.28, Mord/dråp, försök, Malmö

Försök till mord, Bangatan, Malmö

Vid 19.30  blir polisen larmade till en innergård på Bangatan, med anledning av en knivbeväpnad kvinna. På platsen finns ett flertal barn och vuxna, mot vilka kvinnan gjort utfall mot med kniven.

Personer som befinner sig på platsen övermannar och säkrar kvinnan,  innan första polispatrull anländer. En av de personer hon gjort utfall mot har fått lindriga skador, dock inte av knivbladet. Kvinnan är nu misstänkt för försök till mord i flertal fall. Bland målsägande finns flera barn. Kvinnan, som är i 40 -års åldern, är nu gripen. Hon kommer att förhöras samt förordnas en försvarare. Därefter kommer kontakt att tas med åklagare för ett anhållningsbeslut. Polisen är angelägen om att komma i kontakt med personer som befunnit sig på platsen, och som kan ha filmat händelsen. Dessa uppmanas tacksamt att kontakta Polisen via växel 114 14.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen