Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 11 maj 11.12

11 maj 07.32, Sammanfattning kväll och natt, Västerbottens län

Ett urval av kvällens och nattens händelser.

22:05 Skadegörelse Umeå. Samtal om pågående skadegörelse på sommarstugor vid Nydalasjön. Polis beordras till platsen. I anslutning till stugorna påträffas tre personer under 20 år som identifieras och förhörs. Det finns ingen närmare information om skadegörelsen i nuläget.

23:37 Bråk Umeå. Bråk i bostad på Teg. Fyra personer på platsen. Polis beordras till platsen. Polis har skjutsat en person till sjukhus för översyn av sina skador. Två anmälningar om misshandel upprättas samt en anmälan om försök till misshandel. Ingen person är frihetsberövad. Ärendet utreds vidare vid lokalpolisområdet.

03:18 Brand Lycksele. Brand i flerfamiljshus. Enligt initiala uppgifter från natten fördes fem personer som andats in rök till sjukhus för kontroll. Polis har hållit förhör och dokumenterat brandplatsen, anmälan allmänfarlig vårdslöshet.

07:02 Olaga intrång Skellefteå. Samtal om att obehöriga tagit sig in på ett boende i centrala Skellefteå. Polis är på plats för utredningsåtgärder.

Uppdatering 09:10

Tre ungdomar påträffade i lokalerna, dessa är återförda till sina vårdnadshavare. I nuläget inte klart med åtgärder från patrull på plats.

Uppdatering 11:06

En av ungdomarna är misstänkt för narkotikabrott, innehavsbrott.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen