Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 11 maj 20.49

11 maj 19.01, Misshandel, Ystad

Man misshandlad, Apgränd.

Polis skickas till Apgränd, där en man ska ha blivit misshandlad genom slag i ansiktet. Den slagne mannen uppger att gärningsmannen bara kommit fram och slagit honom, men han vet inte vem det är. När polis arbetar på platsen framkommer det att ytterligare en man blivit misshandlad, och denne finns nu på sjukhus. Polis på plats arbetar med att klargöra händelsen.

20.01 Det är två olika händelser. Den andra misshandeln ska ha inträffat på en annan plats än den initiala.

20.40 När polis arbetar på Apgränd kommer en man fram som blivit misshandlad vid ankdammen, belägen Klostergatan / Lilla Östergatan. Han ska där ha blivit knivskuren i låret samt rånad. Mannen, som är i 60-års åldern, förs med ambulans till sjukhus. Det är i nuläget oklart vad han blivit rånad på för tillhörigheter. Mannen som blivit misshandlad på Apgränd fick blodvite i ansiktet, men behövde inte följa med ambulans för fortsatt vård. Han är i 55-års åldern. De uppgifter som framkommit från de båda misshandlade männen, tyder på att det är två helt separata fall, med olika gärningsmän. Det finns ingen misstänkt i någon av händelserna.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen