Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

11 maj 21.26, Trafikbrott, Malmö

Kontroll av personbil, förföljande, E6.

Polispatrull ska stanna en personbil för kontroll, men föraren väljer att inte stanna på polisens stopptecken. Ett förfäljande inleds, som går från Bjärred och E6 söderut, vidare mot Malmö. Även polishelikoptern involveras i förföljandet, och den får visuell kontakt med bilen E22. Bilen tar av vid Kronetorp, och en polispatrull förbereder för att lägga spikmatta på Lundavägen. Bilen stannar dock på Svenshöhsvägen / Dalbyvägen, Burlöv,  där de två personer som färdats i bilen också kan säkras av polis. Båda är män i 25-års åldern och grips på plats. Det finns i nuläget inga uppgifter om vad som föranledde att polispatrull initialt slog stopp för kontroll av bilen. Bilen bärgaas från platsen, och tas i beslag.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen