Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 12 maj 09.19

11 maj 22.14, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Kort sammanfattning över nattens händelse.

22:50 Boden Olaga intrång

Polisen fick samtal från vittnen som ser en person som håller på att ta sig in i en bostad. När patrullen kom till platsen så påträffar man en person inne i bostaden. Patrullen omhändertog person för berusning samt att man skriver en anmälan om olaga intrång samt skadegörelse. Kvinnan i 40 års åldern blev förd till polisstationen för tillnyktring.

Uppdatering av Peder Jonsson

02:03 Brand Luleå. Bil som brinner på en parkering i centrala Luleå. Bilen brinner med öppna lågor. Polis beordras till platsen. Patrullen har hållit förhör med vittne på platsen samt dokumenterat brandplatsen. Anmälan skadegörelse genom brand.

06:33 Rattfylleri Piteå. Patrullen stoppar och kontrollerar en bil utanför Piteå. Föraren, en kvinna, blåser positivt i polisens sållningsinstrument. Föraren tas med för provtagning och förhör.

Uppdatering 09:18

Vid kontroll visar polisens bevisinstrument 0,8 mg alkohol per liter utandningsluft vilket motsvarar 1,6 promille alkohol i blodet. Kvinnans körkort samt bilnycklar omhändertagna.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen