Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

12 maj 07.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Det har varit en normal kväll/natt men många bränder runt om i länet.

23.23 Uddevalla, trafikolycka
På Göteborgsvägen är det en bilist och en mc-förare som kolliderar. Den manlige mc-föraren körs till sjukhus med lindriga skador.

23.40 Göteborg, rånförsök
Vid Burger King, Delsjömotet är det en man och en kvinna som blir utsatta för ett rånförsök. Två okända män försöker råna de två men misslyckas. Mannen i sällskapet knivskars i handen vid rånförsöket och fick ta sig till sjukhus för omplåstring. De två rånarna sprang från platsen i riktning mort ÖIS-gården.

00.22 Göteborg, rån
Vid Viktoriagatan/Vasagatan är det en man som blir knuffad och frånryckt sin mobiltelefon, körkort och kreditkort av en okänd yngre man. 

01.14 Mellerud, stöld
Vid hållplats Myckeläng, Erikstad stoppas två män i en bil med en båt på släp. De båda männen grips misstänkta för båtstöld.

01.32 Göteborg, inbrott
Vid Klangfärgsgatan i Grimmered grips en man och en kvinna på bar gärning när de gör inbrott på ABI Trä. De hade krossat en ruta till fastigheten och tagit sig in.

02.10 Trollhättan, brand
Polis och räddningstjänst larmas till Hyvlaregatan med anledning av en fullt utvecklad brand i en större industrifastighet. Räddningstjänsten låter fastigheten brinna ner och konsentrerar sig på att rädda andra byggnader i området. Platsen kommer att spärras av i avvaktan på att teknisk undersökning när räddningstjänsten är klara. När räddningstjänsten anlände till platsen hittades en uteliggare inne i byggnaden som de fick ut och personer klarade sig utan skador. 

03.11 Vårgårda, brand
Polis och räddningstjänst larmas till Thillners gata med anledning av att det brinner på en altan och branden har spridit sig till huset. De boende har tagit sig ut på egen hand och inga personskador. Polisen skriver en anmälan gällande allmänfarlig vårdslöshet.

 

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen