Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

12 maj 09.11, Sjukdom/olycksfall, Göteborg

Polis och räddningstjänst larmas till Atmosfärgatan i Bergsjön med anledning av att en liten flicka ramlat ut från ett öppet fönster.

En flicka på drygt ett år ramlar ut från ett fönster på fjärde våningen när hennes mamma går på toaletten och flickan lämnas ensam i köket. I lägenheten befinner sig även ett äldre par som befinner sig i vardagsrummet. Under tiden som mamman går på toaletten klättrar flicka upp på en stol och vidare upp på köksbordet. Från köksbordet får hon upp köksfönstret och faller ut genom fönstret och ramlar 10 - 15 meter ner på en gräsmatta. Flickan är vid medvetande och körs med ambulansen till sjukhus utan yttre skador. Polisen skriver en anmälan gällande vållande till kroppsskada.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen