Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

12 maj 13.21, Övrigt, Lindesberg

Polisen vädjar om vittnesiakttagelser

Torsdagen den 10/5 inträffade ett mordförsök mot tre personer på Kvarnbackavägen i samband med att en buss precis släppt av passagerare vid busshållplatsen. Trolig tidpunkt är kl 17:50 men kan även vara några minuter senare. Tre personer som precis gått av bussen uppfattar hur en bil kommer emot dom i vad som beskrivs som mycket hög hastighet och siktar medvetet på att köra på de tre personerna som tvingas kasta sig över ett vägräcke. Den aktuella bilen träffar delvis de tre men kör också in i vägräcket så att skador uppstår på bilen.

 

Omständigheter på platsen ger att fler personer än polisen har kommit i kontakt med bör har gjort iakttagelser av händelsen. Polisen vädjar om att få komma i kontakt med personer som kan lämna uppgifter i fallet. Den som har uppgifter att lämna uppmanas ringa 010-5673178.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen