Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

13 maj 07.22, Sammanfattning kväll och natt, Norrbottens län

Ett urval av kvällens och nattens händelser.

21:33 Misshandel Älvsbyn. Bråk på boende i Älvsbyn, två ungdomar under 18 år som bråkar. Polis har varit på plats och hållit förhör med inblandade parter. Anmälan och motanmälan misshandel. Ingen uppgift om att någon behövt uppsöka sjukvård.

21:45 Stökigt på adress i Gällivare. Polis beordras till platsen. Polis har hållit förhör och genomfört provtagning. Anmälan olaga hot samt rattfylleri.

23:33 Misshandel Luleå. Man i 20-årsåldern som misshandlat annan man i 20-årsåldern i centrala Luleå. Polis beordras till platsen där förhör hålls med målsägare och misstänkt. Anmälan misshandel upprättas. Ingen uppgift om sjukvårdsbehov.

02:50 Rattfylleri Luleå. Man som kör omkring med punktering på sin bil och upplevs påverkad av personer som ringer till polisen. Polis beordras till platsen. Polis som kommer till platsen stoppar bilen. Föraren blåser positivt i polisens sållningsinstrument. Han tas med för provtagning och förhör. Han är misstänkt för rattfylleri.

06:48 Inbrott Luleå. Samtal om pågående inbrott på bildemontering på Porsön. Polis beordras till platsen.

Uppdatering 10:10

Patruller har kontrollerat området samt sökt av närområdet runt omkring. Inga misstänkta gärningsmän påträffade.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen