Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

13 maj 07.53, Sammanfattning kväll och natt, Västernorrland län

Ett urval av kvällens och nattens händelser.

21:18 Rattfylleri Sundsvall. Patrull stoppar en bil i Matfors. Föraren saknar körkort och uppvisar tecken på att vara påverkad av narkotika. Han tas med för provtagning och förhör. Förarens nycklar omhändertas med stöd av Polislagen för att förhindra fortsatt brottslighet.

22:21 Olaga hot Timrå. Samtal om bråk i lägenhet. Polis till platsen. Knapphändiga uppgifter, en anmälan om olaga hot upprättas.

00:04 Brand Timrå. Husvagn som brinner på industriområde. Ingen uppgift om att någon kommit till skada. Polis har upprättat en anmälan.

00:08 Trafikbrott Sundsvall. Moped som försökt smita från kontroll på E14 stoppas. Brister på mopeden. Mopeden tas i beslag, föraren är misstänkt för olovlig körning. Föraren hemskjutsad till vårdnadshavare.

01:46 Våld mot tjänsteman. Påverkad man som uppträder våldsamt mot vakter på hotell. Polis till platsen. Mannen misstänkt för våld mot tjänsteman samt narkotikabrott.

03:13 Misshandel Sundsvall. Två killar som bråkat i Stenstaden. En av personerna omhändertagen med stöd av lagen om omhändertagande av berusade personer. Inget sjukvårdsbehov, anmälan misshandel.

04:11 Brand Sundsvall. Två bilar som brunnit vid Malandsbadet. Polis har varit på plats och upprättat anmälan. Det finns omständigheter som gör att branden kan misstänkas vara anlagd.

04:15 Misshandel Sundsvall. Pågående misshandel i Stenstaden. Ska enligt uppgift från platsen inte finnas något ambulansbehov. Polis har varit på plats och hållit förhör med vittnen och målsägare. Anmälan misshandel.

04:33 Brand Sundsvall. Bil som brinner i Skönvik. Polis har varit på plats, anmälan upprättad.

06:26 Brand Timrå. Samma husvagn som brann vid midnatt har börjat brinna igen. Patrull skriver tilläggsanmälan.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen