Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

13 maj 08.39, Sammanfattning kväll och natt, Jämtlands län

Ett urval av kvällens och nattens händelser.

21:11 Skadegörelse Östersund. Samtal om unga flickor som kastar sönder glasen på busskurer. Polis har varit på plats och hållit förhör samt upprättat anmälan skadegörelse. Vårdnadshavare informerad.

22:10 Motorfordon stöld Östersund. Vespa stjäls utanför butik i Torvalla. Lite senare påträffas mopedens registreringsskylt på en fotbollsplan i närheten. Vid 22:19 stoppar en patrull den vespa som misstänks vara stulen efter det att dess förare i första läget ej stannat på polismans tecken. Mopeden tas i beslag för teknisk undersökning då den går betydligt fortare än 30 km/timme. Föraren tas med för provtagning och förhör. Han är i nuläget misstänkt för bland annat drograttfylleri, olovlig körning, narkotikabrott eget bruk, ej använt skyddshjälm och för att ej ha stannat på polismans tecken.

23:07 Hemfridsbrott Krokom. Polis har varit i en bostad i Krokom där flera personer befunnit sig. När polis anländer till platsen är det lugnt på platsen. Polis har upprättat en anmälan om misshandel, olaga hot samt hemfridsbrott.

00:15 Våld/hot mot tjänsteman Östersund. Bråk utanför restaurang i Östersund. Flera personer omhändertagna med stöd av lagen om omhändertagande av berusade personer. En person är i nuläget misstänkt för våldsamt motstånd, en person är misstänkt för misshandel.

02:13 Misshandel Härjedalen. Polis har varit på plats i Sveg och upprättat en anmälan om skadegörelse samt misshandel. Ärendet utreds vidare vid lokalpolisområdet.

En lugn natt utan akuta händelser i länet efter 02.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen