Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

13 maj 14.00, Övrigt, Malmö

Olämpligt beteende i samband med födelsedagsfirande, Jägersro.

Vid lunchtid på lördagen blev flera polispatruller skickade till ett aktivitetshus för barn på Jägersrovägen efter att ett vittne sett en man med rånarluva uppträda mystiskt utanför. Polispatrullerna får syn på mannen och en hundförare gör sig beredd att släppa sin hund mot den maskerade mannen. Dock avbryts insatsen mot honom efter att det framkommit att han tillsammans med några kamrater varit ute efter att ”kidnappa” en kompis som nyss fyllt 30 år.

Polisen vill påminna om olämpligheten i detta beteende speciellt vid denna tidpunkt på året då bland annat många svensexor planeras. I ovan beskrivna ärende var det nära att mannen blev attackerad av en polishund och hade han haft ett leksaksvapen eller liknande hade risken varit stor att polisen också hade använt sina vapen mot honom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen