Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

13 maj 14.41, Mord/dråp, försök, Lomma

Kvinna som knivhuggit man, Österleden, Borgeby.

Polis skickas till Västkustvägen, där en inringare kör bakom en kvinna som strax innan gjort utfall med en kniv mot en man. Mannen ska ha kört efter kvinnan, okänd för honom, på Österleden, när hon plötsligt stannar sin bil framför honom. Detta tvingar även mannen att stanna sin bil. Kvinnan kommer därefter gåendes mot honom, och i samband med det ska hon ha gjort utfall mot honom i bilen med ett kniv. Därefter slår hon sönder hans vindruta med en hammare, innan hon åter går till sin bil, och kör från platsen. En annan bilist har kört fram mot kvinnan, och kan följa efter henne när hon lämnar. Bilisten larmar samtidigt polis, och ger positioner på bilfärden.  Polispatruller får stopp på kvinnan i Lomma, och hon grips. Mannen ska ha fått ett sticksår i samband med utfallen mot honom, men ingen ambulans behövde skickas. Han kördes av patrull till sjukhus för kontroll. Kvinnan, som är i 45-års åldern, är nu misstänkt för mordförsök och skadegörelse.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen