Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 13 maj 23.54

13 maj 17.52, Rån, Eslöv

Livsmedelsbutik rånad, Vångavägen.

Polis skickas till Vångavägen där en livsmedelsbutik blivit rånad. En ensam maskerad gärningsman med ett knivliknande föremål ska ha tvingat till sig kontanter, och försvinner efter rånet från platsen. Polispatruller söker i området, och man söker även med hundpatrull. Polis har arbetat med initiala utredningsuppgifter, och platsen är nu avspärrad. Det finns inga uppgifter om att den som rånats ska ha fått några fysiska skador. Det finns ingen gripen misstänkt för rånet.

23.50 I efterföljande utredningsarbete har två män gripits misstänkta för rånet. De kommer båda att förhöras, förordnas försvarare och därefter kommer åklagare att kontaktas för ett beslut om anhållande.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen