Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

14 maj 05.52, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

En relativt lugn natt i länet enligt RLC, inga större händelser.

Kl 20.06 Uddevalla, allmänfarlig vårdslöshet
Polis, räddningstjänst kallas till Tureborgsvägen där det i en fastighet uppges vara rök i trapphuset. Det visar sig handla om en sk torrkokning i en lägenhet. En person avförs till sjukhus för kontroll från den lägenhet som det hela handlat om. 

Kl 01.16 Göteborg, skadegörelse genom brand
Polis och räddningstjänst kallas till Eriksboskolan vid Eriksbo Östergärde med anledning av trolig bilbrand.På plats konstateras att tre personbilar brinner, dock ingen större spridningsrisk. Brandorsaken ännu inte fastställd. Polisen upprättar anmälan o skadegörelse genom brand.

Kl 02.48 Härryda, tre gripna på byggarbetsplats
Polisen får in samtal om att tre män varit synliga på en byggarbetsplats vid Rådavägen. Platsen ska vid tidpunkten vara tom och de tre männen verkar bära på gods. Det står även en bil med släp på platsen. Polis åker till platsen. När polisen anländer så springer de tre männen ut på ett fält och gömmer sig i ett dike. En hundpatrull är på plats och hunden spårar till den utpekade platsen där polisen finner de tre männen som legat gömda. På platsen de låg gömda fanns även gods från byggarbetsplatsen. Samtliga grips.

I bilen/släpet som de tre männen kommit till platsen i hittar polisen ytterligare gods, bl.a. spishällar, tvättmaskin mm. Misstänkt stulet gods.       

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen