Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

14 maj 07.20, Sammanfattning kväll och natt, Västernorrland län

Ett urval av kvällens och nattens händelser.

22:06 Trafikolycka Härnösand. Singelolycka, personbil som kört i diket på Gånsviksvägen. Inga personskador, bilen bärgas.

01:47 Narkotikabrott Sundsvall. Två narkotikapåverkade män påträffas i Stenstaden. De tas med för provtagning och förhör.

03:12 Brand Sundsvall. Brand i byggnad på Södermalm, någon form av förråd som brunnit. Branden ska även ha skadat två bilar. Patrullen upprättar en anmälan om skadegörelse genom brand.

06:32 Trafikolycka Örnsköldsvik. Två personbilar som kolliderat i Husum. Två personer inblandade, båda förda till sjukhus. Frågor om hälsoläge hänvisas till sjukvården.

Uppdatering 09:00

Båda bilarna bärgade från platsen. Polisen har hållit förhör och är klara på platsen, upprättar anmälan trafikolycka. Ena föraren har brustit i uppmärksamhet i samband med vänstersväng.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen