Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 14 maj 21.14

14 maj 16.42, Misshandel, grov, Norrköping

Man gripen, misstänkt för försök till grov misshandel.

12.00 Polisen fick samtal om att en man hade blivit misshandlad i centrala Norrköping. Detta skulle ha skett vid korsningen Nygatan / Kristinagatan. Polisen mötte upp mannen, som är i 30-årsåldern. Den som skulle ha misshandlat honom fanns inte kvar på platsen. Mannen ska inte ha skadats.

13.55 En man i 20-årsåldern, som är misstänkt för brottet, greps på Tyska torget. Han bar kniv och något som misstänks vara narkotika. Polisen har inlett en förundersökning om försök till grov misshandel, övergrepp i rättssak, brott mot knivlagen och ringa narkotikabrott.

18.30 Efter förhör så har åklagare fattat beslut om att mannen ska anhållas. Förundersökningen leds nu av en åklagare på Åklagarkammaren i Norrköping.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen